تصویر روز: وزیر صنعت ، معدن وتجارت از نخستین محصول جهاد خودکفایی ، پژو ۳۰۱در نمایشگاه فرصت های ساخت داخل ورونق تولید بازدید کرد.
در این بازدید مهندس هاشم یکه زارع مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت : محصول ۳۰۱ تا کنون به ۶۰ درصد ساخت داخل رسیده و با آغاز تولید انبوه در اواخر سال جاری این میزان به ۸۰ درصد خواهد رسید.
وی در پاسخ به سوال وزیر صمت در زمینه موتور این محصول وزمان عرضه به بازار اظهارداشت :حجم موتور ۳۰۱ ، ۶ .۱ لیتر ، حداکثر قدرت آن ۱۱۵ اسب بخار و مصرف سوخت ترکیبی آن ۱ .۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش است .
یکه زارع بااشاره به این که موتور ای سی ۵ با بیش از ۸۰ درصد داخلی سازی شده به تولید انبوه رسیده است ، تصریح کرد : نخستین سری از ۳۰۱ ایرانی در اردیبهشت ماه سال آینده به دست مشتریان خواهدرسید.
دکتر رضارحمانی وزیر صنعت ، معدن وتجارت هم خاطرنشان ساخت : نهضت ساخت داخل قطعات با تکیه بر جوانان و شرکت های دانش بنیان در این پروژه ۳۰۱ نمایان است .
مطالب مرتبط
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405
قیمت سکه و طلا ۱۴ شهریور
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید