bank eghtesad novin

 افتتاح مدرسه “بانک اقتصادنوین” در روستای بلال کوچلان

تصویر روز: همزمان با ایام هفته وحدت، بیست و سومین مدرسه بانک اقتصادنوین در روستای بلال کوچلان منطقه قروق تالش استان گیلان به بهره‌برداری رسید و به کودکان و نوجوانان این روستا تقدیم شد.
آیین افتتاح این مدرسه با حضور محمدعلی ایزدی رئیس هیئت‌مدیره، علیرضا بلگوری مدیرعامل و محمد ربیع‌زاده معاون کسب‌وکار این بانک و جمعی از مقامات و مسئولان کشوری و استانی، معلمان و دانش‌آموزان و اهالی روستا برگزار شد.
در این مراسم محمدعلی ایزدی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص)، سرمایه انسانی را مهمترین سرمایه کشور دانست. ایزدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت که رشد و توسعه میهن عزیزمان در گروه تربیت نیروی متخصص و توانمند است.
بانک اقتصادنوین تا کنون نسبت به احداث ۳۴ مدرسه در مناطق کمتر برخوردار کشور اقدام نموده که از این تعداد ۲۳ مدرسه به بهره برداری رسیده است.
مدرسه سه‌ کلاسه مهر نوین روستای بلال کوچلان با ۷۵۰ متر مربع محوطه و ۱۰۰ متر مربع زیربنا ساخته و تجهیز شده است. همچنین بانک اقتصادنوین به ‌منظور حمایت و تشویق دانش‌آموزان به یادگیری، تعدادی کوله‌پشتی حاوی لوازم‌التحریر به آن‌ها اهدا کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *