تصویر روز: همزمان با ایام هفته وحدت، بیست و سومین مدرسه بانک اقتصادنوین در روستای بلال کوچلان منطقه قروق تالش استان گیلان به بهرهبرداری رسید و به کودکان و نوجوانان این روستا تقدیم شد.
آیین افتتاح این مدرسه با حضور محمدعلی ایزدی رئیس هیئتمدیره، علیرضا بلگوری مدیرعامل و محمد ربیعزاده معاون کسبوکار این بانک و جمعی از مقامات و مسئولان کشوری و استانی، معلمان و دانشآموزان و اهالی روستا برگزار شد.
در این مراسم محمدعلی ایزدی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص)، سرمایه انسانی را مهمترین سرمایه کشور دانست. ایزدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت که رشد و توسعه میهن عزیزمان در گروه تربیت نیروی متخصص و توانمند است.
بانک اقتصادنوین تا کنون نسبت به احداث ۳۴ مدرسه در مناطق کمتر برخوردار کشور اقدام نموده که از این تعداد ۲۳ مدرسه به بهره برداری رسیده است.
مدرسه سه کلاسه مهر نوین روستای بلال کوچلان با ۷۵۰ متر مربع محوطه و ۱۰۰ متر مربع زیربنا ساخته و تجهیز شده است. همچنین بانک اقتصادنوین به منظور حمایت و تشویق دانشآموزان به یادگیری، تعدادی کولهپشتی حاوی لوازمالتحریر به آنها اهدا کرد.
مطالب مرتبط
جاده چالوس از ساعت ۱۴ یکطرفه میشود
14 شهریور 1405
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید