
تصویر روز: بزرگترین اجلاس مشترک سرآمدان تولید و صادرات ایران با نمایندگان تجاری و اتاق های بازرگانی کشورهای عمان، هند، ترکیه،عراق، افغانستان، روسیه، جمهوری آذربایجان و ازبکستان در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۹۸ در تهران برگزار گردید.
به گزارش تصویر روز “اجلاس اکسپورتکس ایران” در قالب بزرگترین اجلاس مشترک سرآمدان تولید و صادرات ایران با نمایندگان تجاری و اتاق های بارزگانی کشورهای هند، عراق ، قطر، سوریه، عمان، ترکیه، روسیه، افغانستان، ازبکستان و جمهوری آذربایجان برگزار شد ، این اجلاس با هدف توسعه روابط اقتصادی و تجاری بالاخص در حوزه صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی و واردات تکنولوژی و دانش فنی در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۹۸ در مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار و برای نخستین بار فرصت مقایسه و بررسی ظرفیت ها و نیازهای کشورهای منطقه را در یک اجلاس مشترک با هدف معرفی فرصت های بازاریابی، صادرات و دیدار با نمایندگان تجاری و اتاق های بازرگانی دیگر کشورها و معرفی توانمندیهای صادراتی شرکتهای تولیدی و خدماتی ایرانی را فراهم آورد .
این رویداد می تواند بهترین فرصت برای صاحبین صنایع باشد تا بتوانند درآمد ارزی کسب نمایند و در صورت داشتن صادرات بتوانند بازار خود را در سطح منطقه گسترش دهند و همچنین با مزایای و فرصت های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به منظور تسهیل امور صادرات آشنا گردند و از ظرفیت ها و مشوق های این مناطق در مسیر تولید و صادرات استفاده کنند .
همچنین در این اجلاس موسسه اعتباری ملل موفق به کسب :
– نشان عقاب طلایی مدیریت موفق در حوزه بانکداری نوین
-استاندارد و جایزه بین المللی برترین بانک مورد اعتماد و رضایت مشتریان در خدمات بانکی
– نشان ملی رتبه نخست شفافیت و صداقت در ارائه خدمات بانکی شد.
مطالب مرتبط

حذف یارانه ۱۸ میلیون نفر با حذف سه دهک پردرآمد
30 فروردین 1404
قیمت طلا و سکه ۳۰ فروردین
30 فروردین 1404
یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود
30 فروردین 1404
ورود دوفروند ایرباس به ناوگان هوایی کشور
30 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید