
تصویر روز: کشتی آرای با بیان اینکه قیمت طلا و سکه به دلیل کاهش قیمت ارز درحالت تعادل قرار دارد، گفت: با توجه به کاهش تقاضا در بازار، سکه هیچ حبابی ندارد.
به گزارش تصویر روز محمد کشتی آرای در گفتوگو با تسنیم، درباره وضعیت بازار طلا و سکه در روزجاری اظهارداشت: هر اونس طلا ۱۶۷۴ دلار است که نسبت به هفته قبل ۸۸ دلار افزایش داشته ولی کاهش قیمت ارز در بازار داخلی، مانع افزایش قیمت طلا و سکه در بازار شده است.
وی با بیان اینکه قیمت ها در بازار طلا و سکه در حالت تعادل قرار دارد، افزود: از سوی دیگر با توجه به کاهش شدید تقاضا و کاهش خریدار در سطح بازار جهانی و قیمت ارز، تغییرات قیمت طلا و سکه خیلی مختصر بوده و هیچ حبابی ندارد.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر ادامه داد: قیمت سکه طرح جدید ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم ۵ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان، نیم سکه ۳ میلیون تومان، ربع سکه یک میلیون و ۷۷۰ هزار تومان و سکه گرمی ۹۷۰ هزار تومان تعیین شده و فروخته می شود.
وی با بیان اینکه، قیمت هر مثقال طلا ۲ میلیون و ۶۰۸ هزار تومان، تصریح کرد: یک گرم طلای ۱۸ عیار ۶۰۲ هزار و ۲۰۰ تومان است که به نسبت افزایش اونس جهانی، قیمت طلا و سکه افزایش نیافته است و دلیل آن کاهش و بعبارتی ثبات قیمت ارز بوده است.
مطالب مرتبط

شرایط تمدید خودکار کارت های بانکی اعلام شد
11 تیر 1404
عیادت مدیران بیمه ملت از نماینده سانحهدیده شرکت
10 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید