دنیای اقتصاد به نقل از رئیس شورای تامین دام کشور نوشت: در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستورانها و تالارها مصرف گوشت قرمز حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است.
«منصور پوریان» افزود: بیشترین مصرف گوشت قرمز بهویژه در شب عید و ایام نوروز مربوط به رستورانها، تالارها، هتلها، طباخیها و کبابیها است.
وی اظهار کرد: با توجه به بارندگیها و شرایط آب و هوایی و زایشهای بهاره روند جمعیت تولیدی دام سبک و سنگین رو به افزایش است که همین امر نگرانیهایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.
مطالب مرتبط

خرید با کالابرگ الکترونیکی تا پایان خرداد
12 خرداد 1404
عرضه خودرو در بورس؛ ایرانخودرو مجوز شورای رقابت دارد؟
12 خرداد 1404
۱۴ جایزه ۱۰۰ میلیون ریالی در جشنواره عید تا عید بیمه ملت
12 خرداد 1404
قیمت طلا و سکه ۱۲ خردادماه
12 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید