دنیای اقتصاد به نقل از رئیس شورای تامین دام کشور نوشت: در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستورانها و تالارها مصرف گوشت قرمز حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است.
«منصور پوریان» افزود: بیشترین مصرف گوشت قرمز بهویژه در شب عید و ایام نوروز مربوط به رستورانها، تالارها، هتلها، طباخیها و کبابیها است.
وی اظهار کرد: با توجه به بارندگیها و شرایط آب و هوایی و زایشهای بهاره روند جمعیت تولیدی دام سبک و سنگین رو به افزایش است که همین امر نگرانیهایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.
مطالب مرتبط

اعلام شرایط پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان
28 اردیبهشت 1404
مدیرعامل تامین اجتماعی: ۴۰۰ همت کسری داریم
28 اردیبهشت 1404
رشد ۱۶۵ درصدی حقبیمه و افزایش سهم بیمه درمان
28 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید