
تصویر روز: معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشورمان سالروز ۸۰ سالگی رادیو را در ویژه برنامه «سلام رادیو» که از رادیو سلامت پخش شد به همه فعالان عرصه صدا و رادیو تبریک گفت.
به گزارش صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، آقای دکتر ایرج حریرچی با تبریک سالروز هشتاد سالگی رادیو و تأکید بر نقش بی بدیل رادیو در راستای اطلاع رسانی افزود: یکی از مؤثرترین کانال های ارتباطی در مقابله با کرونا رادیو بوده است.
وی ادامه داد: عمق و نفوذ رادیو در اطلاع رسانی بسیار بالا است و بسیاری از مردم به رسانه ملی و به ویژه رادیو اعتماد بالایی دارند.
آقای دکتر حریرچی تصریح کرد: ما در شرایط کنونی باید از تمام قوای خود در اطلاع رسانی، چه رادیو و چه تلویزیون استفاده کنیم زیرا بار عظیمی از اخبار نادرست در جامعه وجود دارد.
وی تأکید کرد: عموم اطلاعاتی که در فضای مجازی پخش می شود رسمی نیست و منبع صحیحی ندارد اما رسانه رسمی صدا و سیما به ویژه رادیو ممیزی ها و رویکرد دانشی لازم را انجام می دهد تا مردم را به تغییر رفتار بیشتر اقناع کند.
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: اکنون که دولتها به دلیل ملاحظات اقتصادی و معیشت مردم مجبور به بازگشایی کسب و کارها هستند نقش تغییر رفتار مردم بیشتر شده و رسانه ای مانند رادیو می تواند ستون اصلی مقابله با کرونا در این روزها باشد.
وی ادامه داد: بیشتر مردم به خصوص در شهرستانها که دسترسی کمتری به فضای مجازی دارند بیشتر اخبار لازم درباره کرونا را از رادیو دریافت کرده اند و می توان گفت که نقش رادیو در عرصه مبارزه با کرونا بسیار کلیدی است.
حریرچی بیان کرد: اگرچه کرونا در اکثر استان های کشور سیر نزولی دارد اما نباید فکر کنیم که در مقابله با این ویروس پیروز شده ایم و از فاصله گذاری اجتماعی عقب نشینی کنیم.
وی تأکید کرد: کرونا تا کشف دارو و واکسن مؤثر، همراه ما خواهد بود و باید به مقابله با این بیماری عادت کنیم از این رو هرگونه ساده اندیشی در این زمینه عواقب بدی در پی خواهد داشت و فراموش نکنیم که در دنیا و کشورمان اپیدمی کرونا با یک یا چند مورد به وجود آمده است.
مطالب مرتبط

بسترسازی اتصال کد ملی به کد پستی از طریق سامانه املاک و اسکان
02 اردیبهشت 1404
طلا به رکورد بیسابقه ۳۴۰۰ دلار رسید
02 اردیبهشت 1404
حذف یارانه نقدی آغاز شده است؟
02 اردیبهشت 1404
مخالفت سازمان توسعه تجارت با افزایش تعرفه خودروهای وارداتی
01 اردیبهشت 1404
پوتین توافقنامه مشارکت راهبردی جامع با ایران را امضا کرد
01 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید