وضعیت کرونا در شهرستان پیشوا نارنجی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران؛ رئیس شبکه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشوا با اعلام وضعیت نارنجی شهرستان پیشوا گفت: طبق اخبار حاصله و طبق تعداد مبتلایان و ورود به موج چهارم کرونا و سرعت واگیردار بودن نوع جهش یافته ویروس کرونا اقدامات پیشگیرانه و اجرای شیوه نامه های بهداشتی اکیدا توصیه می شود.
دکتر امیر امینی افزود: شهروندان پیشوایی بدون ماسک از منزل خارج نشوند و مخصوصا در حین صحبت کردن با یکدیگر که امکان پرتاپ قطرات بزاق وجود دارد.
وی گفت: دست های خود را به طور صحیح و به طور مرتب به مدت ۲۰ ثانیه شستشو دهید و فاصله مناسب ۱/۵ تا ۲ متر را از یکدیگر رعایت کنید.
رئیس شبکه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهرستان پیشوا افزود: از تجمعات و دوره همی های خانوادگی خودداری شود و قبل از ورود به منزل حتما لباس و خریدهای خود را ضدعفونی کنید.
پیشوا با حدود 150 هزار نفر جمعیت تنها شهرستان بدون بیمارستان استان تهران است و آذر سال 99 نیز به مدت 17 روز در شرایط قرمز کرونایی بود.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۲۱ تیر
21 تیر 1404
آغاز پیش فروش بلیت قطارهای اربعین از ۲۴ تیر
21 تیر 1404
قیمت جدید نانهای سنتی این هفته ابلاغ میشود
21 تیر 1404
آغاز پیشفروش بلیت پروازهای اربعین از ۲۵ تیر
21 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید