
تصویر روز: رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی، گفت: نرخ مصوب هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای عرضه در ماه مبارک رمضان تعیین شد.
علی بهرهمند در گفتوگو با فارس گفت: نرخ مصوب هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای واحدهای قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی درجه یک و درجه دو مصوب شد.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران، افزود: براساس قیمت مصوب نرخ هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای عرضه در واحدهای قنادی درجه یک 48 هزار تومان و برای عرضه در واحدهای درجه دو 38 هزار تومان تعیین شده است.
وی با تاکید بر اینکه مردم حتما زولبیا و بامیه را از واحدهای قنادی مجاز خریداری کنند، افزود: متاسفانه برخی واحدهای صنفی نیز اقدام به فروش زولبیا و بامیه می کنند که تهیه آن در محیط های نامناسب و غیربهداشتی انجام می شود بنابراین در جهت اطمینان از بهداشتی بودن محصول خریداری شده مردم حتما زولبیا و بامیه را از قنادی ها و شیرینی فروشیها مجاز خریداری کنند.
بهرهمند در مورد نحوه تعیین قیمت زولبیا و بامیه گفت: اتحادیه قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی نظر کارشناسی خود را در رابطه با تعیین قیمت به سازمان حمایت اعلام میکند و پس از بررسیهای لازم قیمت نهایی این کالا توسط سازمان صمت استان اعلام می شود.
مطالب مرتبط

پیشنهاد جدید برای حل بلاتکلیفی آیفون 14
16 خرداد 1402
قیمت بیتکوین به پائین ترین حد رسید
16 خرداد 1402
احتمال شناور شدن ساعت آغاز به کار برخی مادران
15 خرداد 1402
مراجعه ۱۲ میلیون خودرو به مراکز معاینه فنی
15 خرداد 1402
بازنگری فرایندهای بیمه سرمد برای رضایت بیمهشدگان
15 خرداد 1402
دیدگاهتان را بنویسید