تصویر روز: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به این که پیشرفت مهمی در روند مذاکرات وین برای احیای توافق هستهای انجام شده است، گفت که دیپلماسی بهترین راه بازگرداندن آمریکا به برجام و اجرایی شدن کامل آن است.
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در صفحه توییترش درباره مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین نوشت: پیشرفت مهمی ظرف هفته گذشته در وین برای بازگرداندن برجام به مسیر خود انجام شده است. کار آسانی نیست اما تمامی هیئتها سخت فعالیت کردهاند و مصمم به پیدا کردن راهکارهایی برای آن هستند.
بورل ادامه داد: دیپلماسی بهترین راه رو به جلو برای اطمینان یافتن از بازگشت آمریکا به برجام و اجرایی شدن کامل و موثر توافق است. لازم است تمامی طرف ها انعطاف به خرج دهند.
به گزارش ایسنا، این دیپلمات ارشد اروپایی در آخر افزود: جلسه کمیسیون مشترک برجام هفته بعدی دوباره برگزار می شود. به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام، آماده چند برابر کردن فعالیت مان با تمام شرکای برجام و آمریکا به صورت جداگانه هستیم.
مطالب مرتبط
طرح مسکن استیجاری به داد مستاجران میرسد؟
26 آبان 1404
فعالیت سامانه بارشی در ۱۷ استان
26 آبان 1404
قیمت طلا و سکه ۲۶ آبان
26 آبان 1404
افزایش حقوق بازنشستگان رسماً تایید شد
26 آبان 1404
رقم و زمان واریز عیدی کارگران و کارمندان در سال ۱۴۰۴
26 آبان 1404

دیدگاهتان را بنویسید