
تصویر روز: در هشتمین دوره جشنواره برند محبوب مصرف کنندگان، تندیس زرین برند محبوب در گروه بیمه های عمرو سرمایه گذاری به شرکت بیمه پارسیان تعلق گرفت.
به گزارش تصویر روز در اختتامیه این جشنواره که با حضور مقامات کشوری و مدیران برندهای محبوب و جمعی از هواداران مردمی آن ها در محل سالن همایش های صداوسیمای ج.ا.ا برگزار شد، طبق اعلام دبیرخانه جشنواره در نظرسنجی گسترده ای که در سطح ملی در بیش از 100 گروه کالا/خدمات از طرف مصرف کنندگان صورت پذیرفت، برندهای محبوب از نگاه مردم معرفی شدند.
براساس نتایج بدست آمده از آرای مردمی، برندهایی که در هر گروه بالاترین تعداد آرای را دریافت کرده باشند، به عنوان محبوب ترین برند گروه کالای موردنظر معرفی گردیده و تندیس زرین برند محبوب در گروه موردنظر را دریافت می کنند که در گروه بیمه های عمروسرمایه گذاری، این تندیس به بیمه پارسیان و دو شرکت بیمه دیگر تعلق گرفت.
خدمات مناسب، مشتری مداری، احترام به حقوق مشتریان و میزان هواداری در میان جامعه مصرف کنندگان از جمله شاخص های مورد نظر برگزار کنندگان این جشنواره در نظرسنجی ها بود که بر این اساس نیز آرای مردمی به برندهای محبوب اختصاص یافت.
مطالب مرتبط

جزئیات جدید از ماجرای توقف معاملات سهام دو خودروساز
16 خرداد 1404
تغییر ساعت اعمال محدودیت تردد به سمت چالوس
16 خرداد 1404
پاسخی به شایعه شیوع ویروس «مرس» در میان حجاج
15 خرداد 1404
چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه
15 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید