1 1

چگونه خوردن ماهی به کاهش وزن سریع کمک می کند؟

 

ما با متخصص تغذیه در لیانیر در مورد اینکه چگونه ماهی می تواند به کاهش وزن سریع شما کمک کند و همچنین سایر فواید باورنکردنی که خوردن آن دارد صحبت کردیم. ماهی یک پروتئین کم چرب با کیفیت بالا است. سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین هایی مانند D و B2 (ریبوفلاوین) و سرشار از کلسیم و فسفر و منبع بسیار خوبی از مواد معدنی مانند آهن، روی، ید، منیزیم و پتاسیم است. انجمن قلب آمریکا خوردن ماهی حداقل دو بار در هفته را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه می کند. ماهی توانایی کاهش فشار خون را داراست و به کاهش خطر حمله قلبی یا سکته کمک کند.

ماهی یک پروتئین کامل

ماهی منبع عالی پروتئین کامل است که به شما کمک می کند هنگام تلاش برای کاهش وزن احساس سیری کنید. میتواند از پر خوری جلوگیری کند. رژیم غذایی که پروتئین کافی ندارد ممکن است باعث احساس گرسنگی در شما شود. برای مثال، اگر رژیم غذایی شما بیشتر شامل کربوهیدرات های ساده باشد، ممکن است به راحتی احساس سیری نکنید. پس، به جای مصرف زیاد سیب زمینی ، برنج سفید و سایر مواد غذایی از این قبیل ، یک وعده از غذاهای حاوی پروتئین مانند ماهی را نیز در نظر بگیرید.

پروتئین کارهای زیادی را در بدن انجام می دهد، از نظر هضم، به شما کمک می کند سریعتر سیر شوید و مدت طولانی تری سیر بمانید. بنابراین، وقتی پروتئینی مانند ماهی را به وعده‌های غذایی اضافه می‌کنید، به احتمال زیاد برای مدت طولانی‌تری سیر خواهید ماند.  همچنین چربی ها نیز به سیری کمک می کنند پس ماهی از این جهت هم مناسب در نظر گرفته می شود زیرا حاوی امگا 3 ( چربی سالم برای قلب) نیز هست ، بنابراین اضافه کردن ماهی در رژیم غذایی یک مسئله برد- برد محسوب می شود!

با انتخاب ماهی به جای محصولات حیوانی پرچرب مانند گوشت گاو ، به میزان قابل توجهی کالری دریافتی در یک وعده غذایی را کاهش می دهید. ماهی را می‌توان به روش‌های خوشمزه و بدون افزودن چربی اضافی و مواد پرکالری مانند پنیر و خامه تهیه کرد. ماهی را میتوان با سبزیجات غنی از مواد مغذی مانند مارچوبه و کدو حلوایی خورد که باعث می‌شود کیفیت مواد مغذی کلی وعده‌های غذایی شما بالا رود. پس در نتیجه با خوردن ماهی تراکم کالری کاهش می یابد.

 

ماهی التهاب را کاهش می دهد

آیا می دانستید که کاهش التهاب بدن نه تنها به شما کمک می کند عمر طولانی تری داشته باشید، بلکه با کاهش وزن اصولی نیز مرتبط است؟

یافتن روشهایی برای “مدیریت چاقی” می تواند از طریق کاهش التهاب، به کاهش خطر بیماری ها کمک کند. با کاهش این التهاب، تغییری در انرژی خود مشاهده خواهید کرد. التهاب با خستگی ذهنی و جسمی مرتبط است. هنگامی که انرژی شما بهبود یافت، ممکن است تمایل بیشتری به فعالیت بدنی داشته باشید. که می تواند منجر به کاهش وزن شود.

ماهی کم کالری است

ماهی یک انتخاب کم کالری و پروتئین بالا است که برای یک برنامه کاهش وزن عالی است. هر 28 گرم ماهی (پخته نشده) به طور متوسط حدود 30 کالری دارد. یکی از کم کالری ترین غذاهای پروتئینی در مقایسه با سایر منابع پروتئینی است مانند: گوشت گاو بدون چربی، با 56 کالری در هر 28 گرم ، لوبیا قرمز، با 36 کالری در هر 28 گرم.

ماهی را بدون چربی اضافی تهیه کنید، روش کبابی، آب پز یا سوشی بسیار کم کالری است. سرخ کردن ماهی یا افزودن سس‌ها، کالری را افزایش می‌دهد.

ماهی قند خون شما را ثابت نگه می دارد.

غذاهای غنی از پروتئین مانند ماهی، به ثابت نگه داشتن قند خون شما کمک می کنند. باعث می شود کالری‌های خود را تحت کنترل نگه دارید.

کالری ماهی و غذاهای دریایی

برخلاف مرغ و گوشت قرمز، ماهی و سایر ساکنان آب، دارای کربوهیدرات بسیار کمی هستند. روغن ماهی، یک مکمل غذایی رایج است، که در واقع به نوعی بهترین منبع غذایی کامل است. به طور کلی، ماهی و غذاهای دریایی گوشت های بسیار کم چربی هستند، به این معنی که تقریبا تمام کالری ها از پروتئین تامین می شوند. این دسته از غذاها، زمانی که به روشی سالم تهیه می شوند، دارای ارزش غذایی بسیار بالایی هستند که ماهی و غذاهای دریایی به عنوان بخشی منظم از هر رژیم غذایی متعادل توصیه می شود.

قلب و مغز سالم

در ماهی دو نوع اسید چرب امگا 3 وجود دارد که عبارتند از: EPA (ایکوزاپنتانوئیک اسید) و DHA (اسید دوکوزاهگزانوئیک). اسیدهای چرب امگا 3 جزو موادی هستند که بدن ما توانایی تولید آن را ندارد ، پس در نتیجه باید آنها را از طریق غذایی که می خوریم دریافت کنیم. تمام انواع ماهی ها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند، به خصوص ماهی های چرب که به نسبت زیادتر حاوی این ماده مغذی هستند. برخی از انتخاب های خوب عبارتند از: ماهی سالمون، قزل آلا، ساردین، شاه ماهی، ، ماهی تن و صدف.

خواص اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی

– با کاهش فشار خون ، خطر مرگ ناگهانی، حمله قلبی، ریتم غیرطبیعی قلب و سکته به حفظ سلامت قلب کمک میکند.

– به عملکرد سالم مغز و رشد بینایی و اعصاب نوزاد در دوران بارداری کمک می کند.

– باعث کاهش خطر افسردگی، ADHD، بیماری آلزایمر، زوال عقل و دیابت می شود.

– از التهاب جلوگیری کرده و خطر ابتلا به آرتریت را کاهش می دهد.

 اهمیت فرهنگی

ماهی یک نماد فرهنگی مهم است که شیوه زندگی تفریحی و معنوی را تعریف می کند. ماهی نه تنها منبع مهم تغذیه است، بلکه صید، خرید ماهی و خوردن آن نیز از اقدامات فرهنگی و خانوادگی مهم است.

ماهی یکی از سالم ترین غذاهایی است که می توانید به برنامه غذایی هفتگی خود اضافه کنید. بخش مهمی از رژیم غذایی مدیترانه ای ( بهترین رژیم غذایی برای کاهش وزن ) با ماهی برآورد می شود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که خوردن ماهی بخش بزرگی از موفقیت کاهش وزن در منزل است. جهت تهیه ماهی تازه جنوب در تمام ایران میتوانید به راحتی از سایت لیانیر ماهی و محصولات ارگانیک خود را تهیه بفرمائید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *