تصویر روز: دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران در سفر به ایلام از نزدیک در جریان آخرین تمهیدات صنعت بیمه برای خدمت رسانی بهتر به زائران قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، دکتر سید محمد کریمی صبح امروز درجریان سفر به استان ایلام، ضمن بازدید از روند خدمترسانی واحدهای پرداخت خسارت صنعت بیمه به زائرین در پایانه مرزی، توصیهها و دستورات لازم را دراین خصوص صادر کرد.
دکتر کریمی همچنین در فضایی صمیمانه با کارشناسان شرکت های بیمه ای مستقر در این پایانه مرزی به گفتگو پرداختند و از میزان خدمات ارائه شده در این محل اطلاع حاصل نمودند.
وی همچنین در ادامه این سفر ضمن بازدید از قسمت صدور معرفی نامه های شرکت بیمه سامان در بیمارستان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه ایلام، ضمن تقدیر وتشکر از کارشناسان این شرکت بیمه ای در امر خدمت رسانی، با چند تن از بیماران و زائرین که در این بیمارستان بستری بودند به دیدار و گفتگو پرداختند.
گفتنی است در سفر دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران به ایلام، هیات رئیسه شورای هماهنگی استان وی را همراهی کردند.
مطالب مرتبط

ساعت کاری جدید بانکها اعلام شد
18 اردیبهشت 1404
«ویبانک» گردشگری به طور رسمی رونمایی شد
18 اردیبهشت 1404
قیمت طلا و سکه ۱۸ اردیبهشت
18 اردیبهشت 1404
غذاهای کپک زده را حتما دور بریزید، سمی شدهاند!
18 اردیبهشت 1404
از هفته آینده قطعی برق خانگی حداکثر ۲ ساعت خواهد بود
18 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید