
بانک رفاه اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری بیش از 2,666 میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری پرداخت کرد
تصویر روز ـ بانک رفاه کارگران در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری بیش از 2,666 میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری پرداخت کرده است.
به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بانک رفاه کارگران در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری در مجموع 4,621 فقره تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری به مبلغ بیش از 2,666 میلیارد ریال پرداخت کرده است.
براساس این گزارش و بر مبنای اطلاعات استخراج شده از سامانه ازدواج بانک مرکزی، تعداد 53,439 متقاضی نیز تا پایان روز چهارشنبه 7 تیر ماه سال جاری در صف دریافت تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری از بانک رفاه کارگران قرار دارند.
بانک رفاه کارگران از ابتدای سال 1402 تا پایان خرداد ماه در مجموع 7,216 فقره تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری به مبلغ بیش از 4,142 میلیارد ریال پرداخت کرده است.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۲۱ تیر
21 تیر 1404
آغاز پیش فروش بلیت قطارهای اربعین از ۲۴ تیر
21 تیر 1404
قیمت جدید نانهای سنتی این هفته ابلاغ میشود
21 تیر 1404
آغاز پیشفروش بلیت پروازهای اربعین از ۲۵ تیر
21 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید