تصویر روز: عملکرد مثبت در یک شرکت بیمه وابستگی شدیدی به سلامت قلب آن، یعنی مدیریت سرمایهگذاری دارد.
به گزارش روابطعمومی بیمه کوثر، امروزه سرمایهگذاری و دانش لازم برای انجام آن یک ضرورت برای شرکتهای بیمه به شمار میرود؛ ضرورتی که اگر نادیده گرفته شود میتواند موجب زیاندهی در این شرکتها شود.
البته بیمه مرکزی شرکتهای بیمه را برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف محدود کرده است و این شرکتها برای پرداخت پول به بیمهگذارانشان باید ۶۰ درصد از منابع مالی خود را به صورت سپرده نزد بانکها قرار دهند. با این حال بخش باقیمانده منابع مالی میتواند به یک اهرم مناسب برای افزایش سودآوری شرکتهای بیمه تبدیل شود.
مدیرعامل بیمه کوثر طی گفتوگویی با نشریه آرامش درباره اهمیت بخش سرمایهگذاری در شرکتهای بیمه گفت:« عملکرد مثبت در یک شرکت بیمه وابستگی شدیدی به سلامت قلب آن، یعنی مدیریت سرمایهگذاری دارد.» مجید مشعلچی فیروزآبادی همچنین بورس اوراق بهادار و استارتآپها را دو کانون اصلی این شرکت در بخش سرمایهگذاری عنوان کرد. برای آشنایی با دیدگاهها و نظرهای مجید مشعلچی درباره اهمیت مدیریت سرمایهگذاری، متن گفتوگوی «آرامش» با وی را در ادامه میخوانیم.
در ابتدا نگاهی داشته باشیم به مدیریت سرمایهگذاری در شرکتهای بیمه؛ به نظر شما اهمیت این واحد برای شرکتهای بیمه چیست؟
برای درک بهتر از اهمیت مدیریت سرمایهگذاری در شرکتهای بیمه کلیت یک شرکت بیمه را به یک موجود زنده تشبیه میکنم؛ اگر شرکت بیمه کالبد آن باشد، سرمایهگذاری قلب آن و منابع مالی حاصل از عملیات بیمهگری خون در جریان آن است.
اگر قلب یک موجود زنده دچار مشکل و التهاب شود و عملکرد صحیحی نداشته باشد زندگی و حیات آن موجود تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و اگر خون به درستی به اندامها منتقل نشود، به درستی نمیتوانند به وظایف خود در آن کالبد عمل کنند. با این توصیف، عملکرد مثبت در یک شرکت بیمه هم وابستگی شدیدی به سلامت قلب آن، یعنی مدیریت سرمایهگذاری دارد. در واقع اگر منابع مالی واردشده به شرکت بیمه در مسیر درستی قرار نگیرد و در جایی که باید، هزینه نشود، عملکرد شرکت نیز با اختلال روبهرو خواهد شد و حتی به ورشکستگی آن خواهد انجامید.
بنابراین منابع مالی به دست آمده از محل بیمهگری باید با صلاحدید مدیریت سرمایهگذاری شرکت در جاهایی هزینه شود که بهرهوری آن افزایش یابد. البته طبق قوانین بیمه مرکزی شرکتهای بیمه برای اینکه در پرداخت خسارت دچار کمبود منابع مالی نشوند موظفند که حداقل ۶۰ درصد از منابع مالیشان را به صورت سپرده بانکی ذخیره کنند. پس مدیریت سرمایهگذاری باید بتواند از ۴۰ درصد باقیمانده، نهایت بهرهبرداری را بکند تا در التهابات اقتصادی، شرکت دچار ضرر و زیان نشود و بتواند همسو با روند اقتصادی کشور پیش برود.
دیدگاهتان را بنویسید