تصویر روز: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثیسازی رادیکالهای آزاد دارد و با داشتن این خاصیت میتواند با بیماریهای مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند.
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، فیروزکوهی اظهار داشت: مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب، بی اشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبرو میشوند که نیاز به دریافت تغذیه مناسب، در فرد مبتلا افزایش مییابد.
وی ادامه داد: به ازای هر درجه افزایش تب، باید ۱۳ درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود.
فیروزکوهی گفت: کاهش مصرف غذا ناشی از بی اشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین دریافتی در افراد مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر میکروبها میشود.
وی با تاکید بر ضرورت بهرهمندی افراد مبتلا به آنفلوآنزا از یک رژیم غذایی مناسب، تصریح کرد: این افراد باید روزانه ۴ – ۳ لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف شده و مورد نیاز بدن، استفاده کنند.
این کارشناس علوم تغذیه ادامه داد: استفاده از مایعات خیلی شیرین به علت امکان ایجاد اختلالات گوارشی توصیه نمیشود.
فیروزکوهی گفت: شیر بهترین نمونه از مایعات است که انرژی، پروتئین، بخشی از ویتامینها، مواد معدنی و مایعات لازم مورد نیاز بیمار را تامین میکند.
وی اذعان داشت: استفاده از انواع غلات و فرآوردههای آن مانند برنج، ماکارونی، نانهای سبوس دار و آبمیوههای طبیعی و همچنین مصرف انواع مغزها و دانهها مثل کنجد و مصرف سوپ، ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بهبود بیماری را تامین میکند.
مطالب مرتبط

صنعت بیمه در تمامی حوزه ها نیروی انسانی محور است
11 خرداد 1402
مسافران شمال از جاده فیروزکوه سفر کنند
11 خرداد 1402
بازدید وزیر ارتباطات از غرفه ایرانسل
11 خرداد 1402
سیاست های یزدان دوست در «بیمه ملت» جواب داد
11 خرداد 1402
آماده برقراری پروازهای مستقیم به مصر هستیم
11 خرداد 1402
دیدگاهتان را بنویسید