
ارائه دسته چک های جدید تنها با ثبت اطلاعات متقاضی در سامانه املاک و اسکان امکانپذیر می شود
تصویر روز – مدیر اداره نظارت بر نظام های پرداخت بانک مرکزی گفت: تا پایان این ماه ارائه دسته چک های جدید تنها با ثبت اطلاعات متقاضی در سامانه املاک و اسکان امکانپذیر می شود.
به گزارش تصویر روز به نقل از ایسنا ، مانی یکتا با اعلام این خبر گفت: بانک مرکزی موظف است از ارائه برخی خدمات بانکی به کسانی که اقدام موثری در ثبت اطلاعات مسکن هایشان در سامانه املاک و اسکان انجام نداده اند، جلوگیری کند.
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، ادامه داد:با توجه به تعاملات مثبتی که با وزارت راه و شهرسازی داشتیم مقرر شد که به صورت مشخص در خصوص خدمت درخواست صدور دسته چک جدید در فاز اول و فاز دوم در خصوص خدمات مرتبط با انتقال وجه کارتی از طریق برنامک های هوشمند تلفن همراه همکاری کنیم.
مدیر اداره نظارت بر نظام های پرداخت بانک مرکزی اضافه کرد: این موضوع از یک هفته قبل آغاز شده و تا پایان این ماه ادامه دارد. مستندات و اطلاعات آن را دریافت کردیم و به زودی نیز عملیاتی می شود.
مطالب مرتبط

سقف پرداخت تسهیلات به کارکنان بانکها ابلاغ شد
28 بهمن 1403
هشدار توقف تولید صنایع شوینده بهداشتی از نیمه اسفند
28 بهمن 1403
شرایط استفاده از کارت رفاهی ۳۰۰ میلیونی
21 بهمن 1403
دیدگاهتان را بنویسید