
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار»، توسعه گردشگری خوراک را از عوامل موثر در رونق اقتصادی گردشگری شهری دانست.
تصویر روز ـ امیر قاسمی در همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» با اشاره به فعالیت چشمگیر کارآفرینان در حوزه خوراک اظهار کرد: کشور ما با توجه به تعدد اقوام و آداب و رسوم در خوراک همیشه مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است و استان گیلان با توجه به تنوع غذایی از موفقترین استانها در ثبت خوراک است.
وی افزود: رونق اقتصاد گردشگری شهری در کنار بافت و ابنیه تاریخی هر شهر مستلزم استفاده از ابزارهای دیگری است که خوراک در همه جهان به عنوان یکی از موثرترین مولفههای جذب گردشگر استفاده میشود و خوشبختانه کشور ما با توجه به تنوع و همراهی با هر ذائقهایی در این حوزه از موفقترین کشورها است.
قاسمی در ادامه گفت: با توجه به علاقه گردشگران به حوزه خوراک و تجربه موفق مدیریت شهری از گذر خوراک سی تیر در چند سال اخیر شاهد راه اندازی گذرهای گردشگری خوراک، ون کافههای سیار در سراسر تهران و اختصاص فود کورتها در پاساژهای در حال ساخت و مجموعههای گردشگری مدرن هستیم.
وی افزود: از آنجا که استقبال گردشگران و شهروندان از این مجموعهها نشان از اعتماد به مدیریت شهری دارد قوانین سختگیرانه در خصوص تضمین کیفیت، بهداشت و سلامت محصولات مورد استفاده برای بهره برداران انجام میشود.
قاسمی با اشاره به اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» گفت: برگزاری این گونه همایشها و معرفی بهرهبرداران موفق در تجارت و ارائه خدمات سهم بزرگی در رونق گردشگری خواهد داشت و همه مجموعههای ذینفع میبایست در حمایت از اینگونه برنامهها سهم مشخصی داشته باشند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
مطالب مرتبط

رونمایی از مجسمه آرش کمانگیر بزرگترین مجسمه برنزی ایران
31 خرداد 1404
۳۲۹؛ تنها قطعه خالی بهشت زهرا برای دفن روزانه اموات
10 خرداد 1404
میادین میوه و تره بار ۴ و ۵ اردیبهشت باز است
03 اردیبهشت 1404
شهرداریها، یکیاز عوامل سوداگری و افزایش قیمت در بازار مسکن
15 فروردین 1404
نحوه اجرای طرح ترافیک تهران تغییر میکند؟
12 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید