6df9b6b1 9ed3 4d07 ae9b 7d3

تدوین سند جامع شیوه اقدام مشترک روابط عمومی ها در زمان بحران

تصویر روز: سند جامع شیوه اقدام روابط عمومی ها با هدف ارائه راهکارهای مناسب اطلاع رسانی در مواقع بحران ، استفاده بهینه از ظرفیت های مشترک سازمان ها و نهادها و تعیین چهارچوب اقدامات هر سازمان در حوزه ارتباطی در زمان وقوع بحران تدوین و ابلاغ می شود.

به گزارش شهرنوشت، سید مجتبی تقوی نژاد معاون روابط عمومی مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران در جلسه هم اندیشی راهکارهای مناسب اطلاع رسانی در مواقع بحران در شهر تهران که با حضور مدیران روابط عمومی سازمان های تخصصی، نهادهای مختلف شهری و کشوری برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: تدوین شیوه نامه اقدام روابط عمومی ها ضروری است و موجب پیشگیری از موازی کاری، عملکرد جداگانه بخش های مختلف و هدر رفت امکانات و ظرفیت ها خواهد شد.

وی باتوجه به آسیب های جدی اطلاع رسانی نادرست و گسترش شایعات و اخبار جعلی در خصوص بحران افزود: افزایش هماهنگی های بین بخشی در حوزه اطلاع رسانی و یکپارچه سازی اطلاعات و نحوه اطلاع رسانی در زمان قبل و حین بحران و همچنین آموزش های شهروندی در مواقع اضطراری از دیگر اهداف تدوین شیوه اقدام روابط عمومی ها به شمار می رود.

معاون روابط عمومی مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران تصریح کرد: با تنظیم و تدوین این سند یک شبکه جامع اطلاعاتی بین دستگاه های مختلف ایجاد می شود تا ضمن جمع آوری اطلاعات منسجم در یک مرکز از پراکندگی آن جلوگیری و مورد استفاده سازمان ها و نهادها در انواع مختلف بحران ها از جمله زلزله، سیل، طوفان و … خواهد شد.

تقوی نژاد با اشاره به راه اندازی رادیو بحران در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: بهره گیری از رسانه رادیو به عنوان یک ابزار اطلاع رسانی پایدار و ساده در زمان وقوع بحران در اطلاع رسانی و آموزش شهروندان بسیار با اهمیت است.

وی گفت: رادیو بحران جهت برقراری ارتباط بی واسطه و مستقیم و سریع با شهروندان در خدمت اهداف تمام دستگاه ها و نهادهای فعال حوزه بحران قرار خواهد گرفت.

همچنین در این نشست فاطمه صالح، معاون پیشگیری و کاهش خطر پذیری سازمان مدیریت بحران شهر تهران، از آخرین آمارها در حوزه بحران های طبیعی در جهان طی ۲۰ سال گذشته گزارشی ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه مدیریت بحران از دو بخش دولتی و غیردولتی تشکیل شده است، گفت: در بخش دولتی وجود ۸۰ سازمان در کمیته‌های ۱۴ گانه مدیریت بحران انجام وظیفه می‌کنند و همچنین بخش غیردولتی که حائز اهمیت است مربوط به نقش مردم می‌شود.

صالح با بیان اینکه همه مردم باید در این زمینه مشارکت کنند، اظهارکرد: واکنش اضطراری در هنگام بروز حوادث تنها به عهده دولت نیست و مشارکت مردم هم نقش دارد. اگر شهروندان بدانند در زمان وقوع حوادث چه کاری باید انجام بدهند این مساله به فرآیند برنامه‌ریزی بحران نیز کمک می‌کند.

همچنین در ادامه جلسه مدیران روابط عمومی دستگاه ها و ارگان های مرتبط با حوزه بحران در شهرتهران، ضمن تقدیر از پیشگام شدن شهرداری تهران برای تدوین سند جامع اقدام مشترک به ارائه دیدگاه های خود پرداختند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *