WhatsApp Image 2020 07 23 a

تلاش جوانان ایرانی برای ثبت رکورد فرهنگی

 

تصویر روز: یک کتاب سیزده هزار صفحه‌ا‌ی قرار است عنوان «قطورترین کتاب دنیا» را از ایران به نام خود کند؛ کتابی با محتوایی جامع از ایران‌گردی و فرهنگ تا هنر و معماری که توسط صدها جوان ایرانی گردآوری و تدوین شده است.
به گزارش پایگاه خبری دیدگاه برتر مدیریت؛ مژده افشار که مدیرعامل گروه بین‌المللی فرهنگسازان زندگی سبز و دبیر برگزاری مراسم رونمایی از رکورد قطورترین کتاب جهان است، این کتاب را محصول یک سال تلاش صدها جوان از شهرهای ایران خواند.
او درباره ویژگی‌های قطورترین کتاب دنیا می‌گوید: این کتاب بیش از ۱۳ هزار صفحه دارد و مباحث فرهنگی، گردشگری، ایران‌شناسی، پوستر‌های انقلابی، دفاع مقدس، هنر و معماری از جمله سرفصل‌های آن هستند.
البته این اولین بار نیست که برای تدوین قطورترین کتاب جهان تلاش می‌شود؛ رکورد قبلی همین عنوان متعلق به الجزایر بود. «نورة طاع‌الله» دختری اهل الجزایر است که توانسته بود با کتاب «أبواب النجاح» عنوان بزرگترین کتاب را به نام خود و کشورش سند بزند.
کتابی که ۱۰ هزار و ۵۵۱ صفحه و ۴۵ کیلوگرم وزن داشت و در فهرست گینس هم ثبت شده بود. و حالا قرار است با نام ایران در گینس به ثبت برسد.

WhatsApp Image 2020 07 23 at 144704

سیمین منجزی که مسئولیت دبیری شورای سیاست‌گذاری مراسم رونمایی از رکورد قطورترین کتاب جهان را دارد هم از مراحل پایانی کارهای مربوط به تولید محتوای قطورترین کتاب دنیا خبر می‌دهد.
او با بیان اینکه با پایان این مراحل، کتاب وارد مرحله ویراستاری و چاپ می‌شود، به ویژگی‌های خاص کتاب اشاره کرده و یادآور می‌شود: سرفصل‌های کتاب از جمله ویژگی‌های ممتاز این کتاب است؛ علاوه بر این، جلد و صفحات کتاب از سوی هنرمندان صنایع دستی ایران به زیبایی طراحی شده است.

WhatsApp Image 2020 07 23 at 144803
به گفته منجزی، شهریور ماه مراسم رونمایی از رکورد قطورترین کتاب جهان در تهران برگزار و از این کتاب پس از چاپ رونمایی خواهد شد.
کتابی که البته به گفته مسئولان شورای سیاست‌گذاری مراسم رونمایی از آن، یک نسخه از آن به موزه اهدا خواهد شد.
صفت‌های اولین، بزرگترین، حجیم‌ترین و مانند آن همیشه جذاب‌اند؛ چه مربوط به کتاب باشد و چه صنایع و محصولاتی دیگر. چه آن موقع که نورة دختر الجزایری کتابی ۴۵ کیلویی منتشر کرد و چه آن زمان که «دیو موریس» شاعری از «آیووا» مجموعه شعری در ۱۰ هزار و ۱۱۹ صفحه منتشر کرد که ضخامت یک جلد آن ۶۰ سانتی‌متر بود.

WhatsApp Image 2020 07 23 at 144822
یا رکوردهای قبل از آن که مجموعه‌ای جذاب از داستان‌های جنایی و پلیسی بود؛ کتابی ۴ هزار صفحه‌ای از «هارپر کالینز» بوده که نسخه کاملی از داستان‌ها و رمان‌های آگاتا کریستی را شامل می‌شد. این کتاب ۱۲ اینچ قطر داشت و البته در ۵۰۰ نسخه منتشر شده بود.
ایرانی‌ها هم در سال‌های اخیر، بارها تلاش کرده‌اند تا نام خود را با هنر یا محصولی در فهرست ترین‌های گینس ثبت کنند و این‌بار نوبت به عنوان «قطورترین کتاب دنیا» رسیده تا با تلاش جوانان ایرانی رکورد دیگری را به نام ایران سند بزنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *