tolid khodro

الزام رعایت استاندارد‌های ۸۵ گانه برای خودروسازان

تصویر روز: رئیس سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: ما هیچگاه به تولید خودرو بی کیفیت که جان مردم را به خطر بیاندازد و نیز بی سیاستی هایی که خودروسازان را با مشکل مواجه کند راضی نیستیم.

به گزارش صدا و سیما ؛ نیره پیروزبخت با اشاره به تعامل خوب سازمان ملی استاندارد ، خودروسازان و وزارت صنعت ، معدن و تجارت افزود: رعایت استانداردهای ۸۵ گانه به قوت خود باقی است و موضوع بررسی مجدد استانداردها که خودروسازان مطرح کرده بودند اشاره به ویرایش استانداردها دارد و ما بدون اینکه تغییری در تعداد استانداردها ایجاد شود درحال بازنگری آن هستیم .
وی با بیان اینکه استانداردهای ۸۵ گانه مجموع استانداردهایی است که برای همه خودروها اعم از خودروهای سبک ، سنگین و سواری تعیین شده است گفت: هر خودرویی لزوما نباید استانداردهای ۸۵ گانه را پاس کند چرا که برخی خودروها بطور مثال اکنون ۳۹ استاندارد از استانداردهای ۵۵ گانه فعلی را باید پاس کنند .
پیروزبخت افزود: یکی از محصولات جدید فرانسوی که از انواع خودروهای تولید مشترک است برخلاف آنچه که فکر می کردند استانداردهای ما آنقدر بالا است که برخی از شرکتهای خارجی هم نمی توانند پاس کنند موفق شد پیش از آغاز سال جدید از سازمان ملی استاندارد تائیدیه بگیرد .
وی گفت : ما الان نمی توانیم بگوئیم چه تعداد از خودروهای تولید داخل موفق شده اند استانداردهای ۸۵ گانه را پاس کنند چرا که شما در پایان مهلت داده شده به خودروسازان (اول دیماه) از ما سئوال می کنید که چرا این تعداد افزایش پیدا نکرد ، بنابراین اجازه بدهید خودروسازان تلاش خود را بکنند و تا اول دیماه آن چیزی که ما فکر می کنیم کمتر اتفاق بیافتد .
پیروزبخت با تاکید بر اینکه مهلت داده شده به خودروسازان برای اجرای استانداردهای ۸۵ گانه تغییر نمی کند افزود : این برنامه به تصویب شورای سیاستگذاری خودرو رسیده و غیر قابل تغییر است ولی به این معنی نیست که از فردای مهلت داده شده خط تولید خودروهایی که استانداردها را پاس نکرده اند، متوقف می شود .
وی گفت: بازرسی از خطوط تولید خودروها را از اول دیماه شروع می کنیم و اگر به این نتیجه برسیم که خودروساز تلاش کرده و با دریافت یک مهلت دو تا سه ماهه می تواند این استانداردها را اجرا کند به او کمک خواهیم کرد .
پیروزبخت افزود : تکلیف پلت فرمهایی که قابلیت پاس کردن این استانداردها را ندارد مشخص است و لذا اقدام ما بگونه ای است که حقی از مردم و خودروسازی که تلاش کرده است استانداردهای خود را ارتقاء دهد ضایع نشود .
رئیس سازمان ملی استاندارد همچنین با اشاره به سال حمایت از کالای ایرانی گفت : ما در گذشته اسناد بالادست دیگری هم مثل قانون ارتقاء کیفی خودرو ، قانون رفع موانع تولید ، بهبود فضای کسب و کار ، برنامه ششم توسعه ، اقتصاد مقاومتی و قانون توسعه نظام استانداردسازی را داشتیم حاکی از اهمیت و جایگاه خطیر سازمان ملی استاندارد است و باتوجه به نامگذاری سال ۹۷ به سال حمایت از کالای ایرانی ، سازمان استاندارد روی تقویت و توسعه نظام استاندارد سازی متمرکز شده است.
نیره پیروز بخت با تاکید بر اینکه باید برای تولیدکنندگان داخلی تسهیلاتی برای واردات مواد اولیه و واسطه ای ایجاد کنیم افزود: ما باید به تولیدکنندگان کمک کنیم تا تولید نهادینه شود و با بهینه سازی واردات شرایط را برای حمایت از کالای ایرانی فراهم کنیم .
وی گفت: مهمترین اقدام در جهت تحقق شعار سال ، تعامل دستگاههای درگیر تولید ، واردات و صادرات ، تغییر رویکرد تولید به صادرات ، پرهیز از موازی کاری با هدف سرعت دادن به گردش کار، کاهش هزینه ها و ارتقاء کیفیت است .
پیروزبخت افزود: بیشترین نگرانی ما بحث استاندارد سبد کالاهای مصرفی مردم است و برای ارتقاء استاندارد این گروه از کالاها هماهنگی های لازم را با وزارت صنعت ، معدن و تجارت بعمل آورده ایم تا با تمرکز روی کیفیت کالاها و توسعه صادرات به تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی کمک کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *