chaei

زمان مناسب نوشیدن چای

تصویر روز: یک متخصص تغذیه گفت: به افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه می‌شود پیش از خوردن غذا چای ننوشند و دستکم ۲ ساعت پس از صرف آن چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نشود.

سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس در خصوص نوشیدن چای در وعده صبحانه گفت: برخی افراد پس از بیدار شدن به دلیل بی‌اشتهایی یا به خاطر استفاده زیاد از چربی‌ها و نمک‌ها احساس عطش می‌کنند. معمولاً برای افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه می‌کنیم پیش از خوردن غذا چای نخورند و حداقل دو ساعت پس از غذا چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نباشد.
وی افزود: اگر این افراد احساس بی اشتهایی می‌کنند به جای چای، از آب پرتقال به‌صورت خالص یا مخلوطی از میوه‌های دیگر مثل نارنج و نارنگی استفاده کنند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: بهترین نوشیدنی برای شروع روز، یک لیوان آب است. آب اشتها را تلطیف می‌کند و می‌تواند به سم‌زدایی و دفع مواد زاید بدن کمک کند.
مظهری توضیح داد: چای شیرین مناسب نیست، چون از آغاز صبح میزان قندی که سبب افزایش سطح قند خون می‌شود را بالا برده و روی پانکراس تأثیر می‌گذارد.
پانکراس برای تعدیل قند خون انسولین ترشح می‌کند و تکرار آن باعث فرسودگی زود هنگام لوزالمعده یا پانکراس شده و زمینه بروز دیابت را فراهم می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *